Exclusive Organic Drinks
and Vegan Foods

Lombardenvest 78, 2000 Antwerpen
T: +3232336819 - E: info@lombardia.be

OPEN 8-18 enkel woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Vegetarisch restaurant

Vegetarisch restaurant Antwerpen

Lombardia's menukaart is meer dan 80% vegetarisch* dus kunnen we zonder blozende wangen ons een vegetarisch restaurant noemen.

Neen, je krijgt geen "koude pla" met 1 blaadje salade, een kwartje tomaat en een klodder mayonaise! De vegetarische salades die je in Lombardia bestelt, zijn geïnspireerd op windsurfen in Californië. Ok, uitleg alsjeblieft?

Aan de westkust in de States, meerbepaald California, vind je rollerbladende vrouwen en proteïnerijke bodybuilders. Denk maar aan Venice Beach in Los Angeles.

Voilà, zo zijn onze salades ook! Boordevol noten, zaden, minstens 10 soorten rauwkost, vergeten scheuten en peulvruchten. Om de salade extra pit te geven, kan je kiezen tussen een spicy gemberdressing of een frisse rijstmelkvinaigrette.

De kers op de taart, is de topping! Kies je voor een toefje guacamole, veggy curry met verse ananas of gekruide tofu on the top of your salad?

In de onderstaande film krijg je een voorsmaakje van onze vegetarische dagschotel en verschillende lekkere vegetarische broodjes zoals Mexican Cheese Burger en Falafel Fiësta.

Dankzij onze voortdurende zoektocht naar nieuwe combinaties verwierf Lombardia faam als vegetarisch restaurant. Antwerpen is er gek op.

Vegetarisch restaurant - Around the globe

Good Karma aan Venice Beach in Los Angeles is niet zo zeer een vegetarisch restaurant maar eerder een veggie take-out waar je op een American way kennis kan maken met vegetarische burgers.

Hans Wurst in oost Berlijn is een uitermate rustig en relax vegetarisch restaurant waar je kan neerploffen in vintage fauteuils.

Het vegetarisch restaurant, L'As Du Fallafel, in de gezellige wijk Le Marais in Parijs, heeft de lekkerste falafels van Parijs.

Mijn eerste vegetarisch restaurant dat ik ooit bezocht heb heet, Food For Thought in London (Covent Garden).

Moby's favoriet vegetarisch restaurant in New York is Candle 79 en zijn favoriet vegetarisch restaurant in België is Lombardia!

Herbivore in San Francisco is een vegetarisch restaurant dat ik via William alias "San Francisco" heb leren kennen. De worteltaart is onbeschrijfbaar lekker!

Mijn oldtime favorite vegetarisch restaurant is Natural Food Cafe in Santa Barbara.

Foto: Good Karma in Los Angeles

Vegetarisch restaurant Antwerpen

Foto: Lombardia onderscheidt zich door biodiversiteit.

Vegetarisch restaurant Antwerpen

Foto: Moby with Moby Juice

* er staan kip en makreel op de kaart; deze zijn 100% biologisch

 

Facebook Twitter YouTube Instagram