Exclusive Organic Drinks
and Vegan Foods

Lombardenvest 78, 2000 Antwerpen
T: +3232336819 - E: info@lombardia.be

OPEN 8-18 enkel woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Ontbijt Antwerpen

Luxe ontbijt Antwerpen

Ontbijten Antwerpen ? Bij het krieken van de dag kan je niets liever wensen dan een heerlijk ontbijt aan bed...

Wel, Lombardia serveert niet aan bed maar beschikt zonder twijfel over alle juiste ingrediënten om een geslaagd ontbijt te verwezenlijken. Als je in Antwerpen of omstreken vertoeft, kan je je dag starten met een gezond ontbijt in een gezellige atmosfeer.

 
Een hele fijne goeiemorgend,

Zou ik voor zes personen een gezellig tafelke kunnen reserveren voor komende zaterdag 6/2/2010 aub.
We zouden zo tussen 10 en 10.30 uur bij u arriveren.
Het is een verwendagje voor een collega die gaat trouwen en er is geen gezelligere en originelere start voor een geslaagde dag dan de dag te beginnen bij de Lombardia.
Bovendien hebben mijn collega's nog nooit bij u geweest, dat maakt het nog veel leuker om kennis te maken met uw zaak !
 
Nicole Michielsen

Heerlijk ontbijten in Antwerpen? Van spiegeleitjes of "sunny side up" in het Engels, tot een omelet of roerei met kaas en tomaatjes. Of ga je liever voor de hoeve yoghurt, verse fruitsla of een Maui Vegan Breakfast, een stevige ontbijt shake met biologische muesli, verse vruchten en sojamelk?

Ontbijten in Antwerpen bij Lombardia

Lombardia's vers gebakken croissants met pompoenpitjes zijn een must als ontbijt. De toasts, boterhammetjes en croissants kunnen belegen worden met biologische confituur, hoevekaas, artisanale choco of zelfs zure room met een laagje confituur erop. Mjammie!

Ontbijt Antwerpen - Met een gratis krant in je ene hand en verse fruitsap of verkwikkende koffie in je andere hand, is de ochtend onverslaanbaar in restaurant Lombardia!

In Lombardia kan je in een ontspannen sfeer je ontbijt nemen en daarbij gebruik maken van 5 gratis kranten en free wifi (gratis wireless).

Ontbijt around the globe

Op vakantie neem ik zelden het ontbijt in mijn hotel. Na het ontwaken doe ik niets liever dan de authentieke plaatjes te ontdekken waar de lokale bevolking hun dag start.

Je begint met verloren te lopen in de kleine straatjes om dan minstens 3 plaatsen verder uiteindelijk je heerlijk ontbijt in een andere cultuur te kunnen proeven.

In Sicilië is het in sommige streken de gewoonte om granita (waterijs) in een brioche als ontbijt te nemen. In Manchester daarentegen is het doorgewinterde Englisch breakfast een normaliteit waar ik verzot ben op de bonen in tomatensaus en de gebakken champignons.

In New York neem ik steeds als ontbijt de onvergetelijke blueberry pancakes met maple syrup.

Waar je ook vertoeft, het ontbijt is een uitstekende kans om je dag vol positieve energie te starten.

 

Lombardia sluit voor verbouwingen van 4 juni tem 17 juni.
Facebook Twitter YouTube Instagram