Exclusive Organic Drinks
and Vegan Foods

Lombardenvest 78, 2000 Antwerpen
T: +3232336819 - E: info@lombardia.be

OPEN 8-18 enkel woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Lombardia geschiedenis

Mouche

"Het begon allemaal in 1972. Op 1 april van dat jaar opende mijn dochter Odette haar dieet- en natuurwinkel Lombardia in hartje Antwerpen (België). Een winkeltje met een keur van heerlijke, gezonde voedingswaren zoals biologisch brood, linzen en nog veel meer.

Tussen de middag maakten Alain en ik belegde bioboterhammetjes voor onszelf en in 1985 kreeg een hongerige klant dit in de gaten. hij wilde zo'n zelfde boterham ook wel eens proeven. Die viel zo goed in de smaak dat van heinde en ver hongerige klanten kwamen toestromen. Al snel breidden we ons assortiment uit met biobroodjes, gestoomde groenteschotels en verse vruchtensapjes.

Ondertussen reisde Alain de wereld rond. Hij ontwikkelde een gevoel voor smaken en geuren waar hij 's nachts over droomde. Hij experimenteerde met nieuwe combinaties en recepten: de Lombardia werd zijn laboratorium en de muren zijn menukaart!

Nationale en Internationale media zoals The Wall Street Journal, The Independent, De Morgen en NBC prijzen Alain Indria's reputatie als culinaire innovator.

LOMBARDIA veroverde Antwerpen, Seattle, de rest van de wereld en... ook ons hartje!"

 

Lombardia sluit voor verbouwingen van 4 juni tem 17 juni.
Facebook Twitter YouTube Instagram