Exclusive Organic Drinks
and Vegan Foods

Lombardenvest 78, 2000 Antwerpen
T: +3232336819 - E: info@lombardia.be

OPEN 8-18 enkel woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Biologische voeding

Lombardia & biologische voeding?

Alain Indria: "Lombardia gebruikt biologische voeding waar mogelijk. Mij gaat het voornamelijk om leuk en lekker en gezond! Lombardia koopt en serveert biologische voeding wanneer het om fantastische biologische producten gaat, zoals van Lima en Provamel. Een biologische komkommer is veel lekkerder dan een gewone komkommer en die koop ik! Biologische munt daarentegen vind ik naar niets smaken, dus die koop ik niet.
Doordat ik ruimdenkend ben en een leuk cliënteel over de vloer krijg, kan ik lekkere vegetarische gerechten en biologische voeding promoten bij een breed publiek."

Bekijk onze prijslijst voor biologische voeding! (PDF)

Biologische voeding in Lombardia

Gezonde voeding? Lombardia verkoopt biologische groenten en fruit, huisbereide gerechten en verse bio sapjes.

Je kan bio groentepakketten ter plaatse bestellen. Ze zijn super lekker en op die manier heb je een portie gevarieerde en gezonde biologische voeding per week.

Lombardia heeft ook een uitgebreid assortiment van biologische granen en peulvruchten zoals spelt, quinoa, couscous, boekweit, volle rijst, koraallinzen etc. De ingrediënten worden dagelijks bereid en verwerkt in verschillende gerechten. Even terzijde, Moby is enorm dol op onze huisgemaakte zwarte bonen pasta!

Biologische producten? Lombardia's biologische voeding is terug te vinden achteraan in het restaurant in een gigantische rolkast waar alles uitgestald staat over een hoogte van bijna 3 meter.

Leuk weetje over biologische voeding: De Britse muzikant Sting heeft twee biologische boerderijen waar hij zijn eigen biologische olijven en druiven teelt.

Sting promoot Biologische Voeding

Waarom kiezen voor biologische voeding?

Gezond eten? Biologische voeding wordt geteeld zonder kunstmest, chemische toevoegingen en komt niet in contact met genetisch gemanipuleerde organismen.
Daarbij laat men de natuur zijn beloop gaan en worden fruit en groenten geoogst wanneer de tijd "echt" rijp is. Studies hebben uitgewezen dat als gevolg hiervan biologische voeding een hoger gehalte aan vitamines, mineralen en anti-oxidanten bevat.

 

Facebook Twitter YouTube Instagram